Hoe ik werk

Woonwensen vervullen, dat is wat ik dagelijks doe. Ik combineer raamdecoratie, vloerkleed en meubelen met elkaar. Omdat ze alleen tot hun recht komen als ze in verbinding staan met de andere elementen in uw interieur.
Dit doe ik door advies aan huis of in de showroom te geven. Als ik bij je thuis kom, neem ik allerlei stalen mee waar je een keuze uit kunt maken. Naar de showroom in De Suite komen is uiteraard ook mogelijk.

Ga je voor basic? Of kies je liever voor een elegante stijl? Kleurrijk of stoer? Of misschien gaat jouw voorkeur uit naar een landelijke uitstraling met natuurlijke materialen. Vrijwel alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat we je interieur aanpassen aan wie je bent.

Samenwerken is helemaal van nu. Het betekent dat ieders talent en kennis optimaal kan worden benut. Ik werk dan ook met veel plezier samen met interieurarchitecten, stylistes, meubelstoffeerders en bedrijven in de afbouw. Getalenteerde professionals met veel ervaring in de interieurbranche.
Daarnaast ben ik trots op mijn samenwerking met De Suite, waar kwaliteitsbedden en maatwerk-kasten worden verkocht. Dankzij dit totaalconcept vind je alle expertise onder een dak.

Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!