Wollen kleden van Perletta Carpets

Een mooi kleed in je woonkamer of slaapkamer geeft direct sfeer in huis. De wollen vloerkleden van Perletta zijn van een goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Bovendien kan je een kleed helemaal naar je eigen zin laten maken. De maat, de kleuren, de uitstraling, het is helemaal aan jou.

Perletta Carpets Structures bestaat uit een handgeweven collectie in 9 verschillende structuren en in 19 kleuren. De structuur in deze kleden zorgt voor een natuurlijk en robuuste uitstraling. Zelfs in de meest sprekende kleuren houdt het de natuurlijke sfeer.

Perletta wollen kleden zijn er vanaf 428 euro (1.30 bij 2.00 meter)
Bekijk hier de collectie. Je vindt hier ook alle varianten. Zelf de kleden zien en voelen? Dat kan in onze inspiratieruimte of bij je thuis. Stof op Maat denkt graag met je mee.


PERLETTA STRUCTURES / MIX

Bonaparte Vintage

Met Bonaparte Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Maak jouw eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen; een erg goede basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling.

Er zijn natuurlijke toon-op-toon tinten in deze collectie voor een klassieke, natuurlijke sfeer. Maar ook dessins in trendy kleuren waardoor een spannend contrast ontstaat en dat is een perfecte eyecatcher in een industrieel of modern interieur.

Te zien in de inspiratieruimte van Stof op Maat. Bel of zend een mail (zie bij Contact).

Meer over Bonaparte

Perletta Urban Vintage

Onze nieuwe Vintage kleden van Perletta Carpets zijn verkrijgbaar in 10 kleuren.

Komt je ze bekijken in de showroom?

Je bent van harte welkom!

Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!