Urban living

De urban living stijl kenmerkt zich door stoere, industriële meubels en vintage woonaccessoires. Dit alles gecombineerd met een groene touch zodat je kan spreken van de combi city living (industrieel) & botanisch.
Bevat de basis van je woning balken, beton, bakstenen of steigerbuizen, dan heb je de urban living stijl al in huis. Maar ook als je een rijtjeshuis bewoont, kun je met de juiste meubels en woonaccessoires heel ver komen.

Omdat de urban living-stijl een industrieel karakter heeft, is grijs de basis. Een lichte grijskleur maakt de ruimte luchtig. Je kan dit combineren met zwart, groen en blauw. Groen en blauw passen ook goed bij donkergrijs. Voor een warmer effect voeg je oranje of okergoud toe.
Qua materialen wordt het helemaal urban living als je staal gebruikt en onbewerkt hout en/of beton. Leer en stoffen met een vintage-look zoals suède doen het erg goed.

Stylingtips
• Maak een combinatie met stoere- en vintage/retro meubels
• Maak je interieur spannender met diverse prints. Schilderijen van planten zijn sfeermakers
• Echte planten mogen niet ontbreken bij de urban living-stijl. Een tafereel van een grote groene plant met een vintage stoel ernaast springt direct in het oog
• Je kan ook kleine planten bij elkaar zetten of, als je geen groene vingers heb, kies dan voor cactussen. Ook heel urban living!Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!