Rolgordijnen

Het rolgordijn is niet meer weg te denken uit het interieur van vandaag. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Van transparant tot verduisterend, en van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede: een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren.

Creëer je eigen rolgordijn. Kies uw stijl, kleur en stof en creëer vervolgens uw eigen gordijn naar wens. Kies voor een rolgordijn met een roede of ringen of voeg een onderrrails toe van aluminium. U kunt kiezen voor extra luxe door het toevoegen van een elektrische bediening voor uw roljaloezie, rolgordijnen die open en dicht gaan door een druk op een knop. Werk uw rolgordijn af naar wens, wij bieden u alles om een onderscheidend rolgordijn samen te stellen.


De gebruikte materialen en onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen voor onder andere kinderen. Alle rolgordijnen worden vervaardigd in Nederland.

Meer weten?

Heeft u een vraag over één van onze producten? Of wilt u een afspraak met een van onze stylistes bij u thuis of net zo leuk, bij Stof op Maat in de Inspiratieruimte? Bel of e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


Stof op Maat,voor het ultieme thuisgevoel!