Rolgordijnen

Het rolgordijn is niet meer weg te denken uit het interieur vandaag. Het is overal inzetbaar, in huis en op kantoor. Je hebt uitvoeringen in een transparante stof of half-transparant. Als je de zon volledig wil weren, is er een verduisteringsrolgordijn. Rolgordijnen zijn er van strak zakelijk tot warm romantisch, met een schulprand of roede aan de onderzijde. De keuze is overweldigend als je bedenkt dat er veel soorten stoffen, kleuren en dessins zijn. Een elegant gordijn, makkelijk te monteren.

Je kan ook je eigen rolgordijn creëren! Kies de stijl waar je van houdt, de kleur en de stof en stel zo een eigen rolgordijn samen. Je kan er een met een roede of met ringen kiezen. Een onder-rail van aluminium behoort ook tot de mogelijkheden. Je kan kiezen voor extra luxe met elektrische bediening. Kortom, veel is mogelijk!

De gebruikte materialen en onderdelen van de rolgordijnen zijn geselecteerd op duurzaamheid en voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen, onder meer voor kinderen. Alle rolgordijnen worden vervaardigd in Nederland.

Te zien in de inspiratieruimte van Stof op Maat, Bel of zend een mail (zie bij Contact).

Stof op Maat,voor het ultieme thuisgevoel!