Horren

Open je wereld naar buiten, zet alle ramen en deuren wagenwijd open en geniet van de natuurlijke frisse buitenlucht in uw woning zonder hinder te ondervinden van insecten!

Voor bijna elk type raam of deur hebben wij een passende oplossing op het gebied van insectenwering, beter bekend als horren.

Horren geven je de gelegenheid om je huis met buiten te verbinden.

Goede ventilatie van je huis is van groot belang en creëert een gezonde leefomgeving. Al onze horren worden zorgvuldig op maat gemaakt.
Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikerswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende hor te vinden. Kom langs bij ons in de showroom om het assortiment te bekijken of maak een afspraak voor advies aan huis.Plisséhor voor raam en deur
In een plisséhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze hor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand.


Vaste hor voor raam en deur
De meest eenvoudige toepassing. Vaste horren kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en kennen een uiterst geringe inbouwdiepte. Het gaas zit opgespannen in een frame. De inklemhor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen. De vaste deurhor werkt scharnierend of schuivend.

Rolhor voor raam en deur
De rolhor is een zeer veelzijdige hor die voor bijna elk raam en elke deur inzetbaar is, ongeacht de draairichting of kozijnsituatie. Of je nu een hor zoekt voor een schuifpui of draairaam; de rolhor is altijd een passende oplossing.Ook geschikt voor dakramen.