Multishade

Het Multishade duo-rolgordijn is een belangrijk nieuw raambekledingsproduct geschikt voor elk venster. Multishade is toe te passen in zowel een kleurrijk- als in een interieur met natuurtinten. Horizontale lamellen van afwisselend transparante en non-transparante luxe stoffen geven een perfect evenwicht tussen licht en privacy. Een aantrekkelijk gordijn in een combinatie van warme stoffen met de eenvoud van raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Eigentijdse kleuren in een uiteenlopende collectie met maar liefst 57 kleuren volgens de laatste mode- en designtrends, perfect harmoniërend in uw interieur.

De stoffen zijn opgebouwd uit horizontale banen met non- en transparante geweven stof. Op verzoek zijn de Multishade stoffen verkrijgbaar in een brandvertragende kwaliteit. De doorschijnende lamelbreedte bedraagt 5,5 cm, de ondoorschijnende stoffen lamelbreedte 7,5 cm. Het evenwichtig opgebouwde kleurengamma biedt ook voor jouw interieur een prachtige oplossing.
Heeft u een vraag over één van onze producten? Of wilt u graag een afspraak met een van onze stylistes bij u thuis of net zo leuk, bij Stof op Maat in de Inspiratieruimte? Bel of e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!