Plisse & Duette

Deze nieuwe vorm van raamdecoratie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in moderne uni tinten en dessins met een prachtig lichtdoorlatend effect. Naast de standaard Plissé, te verkrijgen in een Top Down uitvoering (openen en sluiten, boven en onder) waarmee u een speels schaduweffect verkrijgt. Of wat dacht u van de Day and Night uitvoering, waarbij een combinatie kan worden gemaakt van bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof. U kiest, en wij zorgen ervoor dat uw interieur sfeervol oogt!

De plissé stof bestaat uit een enkele stof met een terugkerende plooi van 20 mm. De koorden lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn kleurgecoördineerd uitgevoerd. De Duo Plissé (ook wel Duette genoemd) is opgebouwd uit twee geplisseerde stoffen met een plooibreedte van 25 mm. De stoffen zijn in het midden met elkaar verbonden en vormen zo een honingraatstructuur. Hierdoor zijn ze isolerend en energiebesparend. Een verschil ten opzichte van de Plissé stof is dat de koorden onzichtbaar door het midden van de honingraatstructuur lopen. Dit oogt erg strak en draagt zorg voor een betere zon- en lichtregeling.

Heeft u een vraag over één van onze producten? Of wilt u graag een afspraak met een van onze stylistes bij u thuis of net zo leuk, bij Stof op Maat in de Inspiratieruimte? Bel of e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.