PVC designvloeren

PVC designvloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan.
PVC is eenvoudig te reinigen. Omdat het waterbestendig is, kan het gelegd worden in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
De vloeren hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk in onderhoud. Het loopgeluid is zacht, daardoor ervaar je de vloer als aangenaam. PVC designvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Een PVC-vloer heeft een ultra-lage emissie van vluchtige organische stoffen, wat een gezond binnenklimaat bevordert. En last but not least: 15 jaar garantie.

Pvc-vloeren kunnen gelegd worden in strook- of visgraatmotief. Elk legpatroon en design is te realiseren.
Er is een ruime keus in designs, van modern tot klassiek. Daarnaast kunnen decoratieve borders een unieke, eigentijdse look geven aan je designvloer.
Of u nu in een huis op het platteland woont, in een modern appartement van het leven geniet of een chique restaurant bezit, een pvc-vloer zal altijd voor harmonie zorgen in jouw interieur.

Stof op Maat werkt uitsluitend de gerenommeerde merken. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Te zien in de showroom, kijk bij Contact.
Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!