Marmoleum

Wil je een vloer zonder zorgen? Die praktisch en sterk is, strak en glad maar toch geluiddempend en mooi? Dit alles heeft marmoleum.
Forbo’s linoleumvloeren zijn bekend onder de naam Marmoleum. Op marmoleum kan je helemaal je gang gaan. Het feit dat Marmoleum in 9 van de 10 scholen ligt, waar dagelijks honderden kinderen overheen lopen, spelen en rennen, wil wel iets zeggen over de sterkte van het materiaal.

Of er nu gemorst wordt of je huisdieren hebt die de nodige haren laten vallen, marmoleum is ideaal in het onderhoud. Stofzuigen of wissen, dweilen, klaar. Hygiënischer kan het niet.
En dan is het ook nog eens een vloer die milieuvriendelijk is omdat er natuurlijke grondstoffen worden gebruikt om hem te maken. Geheel geïnspireerd door de natuur! En helemaal passend in deze tijd waarin het behoud van de Aarde centraal staat.

Marmoleum bestaat al meer dan 100 jaar. Deze vloerdecoratie heeft zichzelf met zijn hoge kwalitatieve eigenschappen al ruimschoots bewezen. Marmoleum is er in heel veel kleuren en dessins. En toe te passen in elke stijl interieur, of dat nu thuis is of in je bedrijfsruimte of waar dan ook.
Alle marmoleumvloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat je vloer in optimale staat blijft.

Te zien in de inspiratieruimte van Stof op Maat, Bel of zend een mail (zie bij Contact).
Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!