Stoer landelijk

Stoer landelijk wonen staat voor puur wonen, je behaaglijk en geborgen voelen in een ambiance met natuurlijke kleuren en materialen. Materialen met een warme uitstraling zoals vergrijsde tinten en stoffen als wol, linnen en katoen naast wollen vloerkleden, grote kussens en houten meubels.

De ByTzum -gordijncollectie bij Stof op Maat bestaat grotendeels uit natuurlijke stoffen, zoals katoen, linnen en viscose. Je kunt kiezen uit een transparante stof, een verduisterende of een gordijn dat privacy geeft maar waardoor je toch naar buiten kunt kijken, het in-between gordijn. Ik vertel je graag over de diverse afwerkingsmogelijkheden die heel verrassend kunnen zijn. Bijvoorbeeld, in plaats van de traditionele onderzoom kan ik je gordijnen aan de zij- en tussennaden en bij de borderrand laten afwerken met een stoere antracietkleurige lockrand (zie ook collectiefoto's).

In mijn collectie kan je een keuze maken uit verschillende honderd procent linnen- of een half linnen stoffen. Ze zorgen voor een natuurlijke en nonchalante uitstraling en zijn sterk, duurzaam en goed wasbaar. De kreukels die een stof van honderd procent linnen heeft, benadrukken het natuurlijke en nonchalante aspect ervan.

Stylingtips:
• Een verticale bies van dezelfde stof geeft een gordijn een krachtige uitstraling
• Twee gordijnlagen over elkaar heen hebben een rijk en speels effect
• Probeer eens een steigerbuis als roede

Denk ook eens aan houten jaloezieën. Zij passen vanwege hun warme uitstraling perfect binnen de stoer-landelijke trend. Ze zijn duurzaam en sfeervol en je maakt ze helemaal af met een contrasterende of uni-kleur ladderband.

Maak je stoere landelijke interieur helemaal af met een ruim gebaar zoals bijvoorbeeld een groot wollen vloerkleed. Een kleed verbindt meubelstukken met elkaar, er ontstaat eenheid en rust. Een vloerkleed brengt warmte en comfort en absorbeert bovendien het geluid. Bij Stof op Maat vind je onder meer de honderd procent wollen kleden van Perletta Carpets. Ze zijn helemaal zelf samen te stellen in je favoriete kleur(en) en structuur en bovendien in de maat die jij wenst.Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!