Design

Als je van strak en opgeruimd houdt, met aandacht voor design, dan is deze stijl zeker iets voor jou. Een doordachte vormgeving met afwisselend strakke lijnen en softdesign vind je in een interieur dat deze moderne stijl hoog in het vaandel heeft staan. Dessins worden niet rijkelijk gebruikt, wel grafische patronen of duidelijke vormen zoals grote cirkels.
Vaak worden wit- en grijstinten gebruikt, in combinatie met trendy in het oog springende kleuren. Maar ook zachte kleuren als grijs, roze en blauw horen bij de design-trend. Luxe stoffen met uni- of grafische dessins vind je in de uitgebreide collecties van Stof op Maat.
De meubels zijn bij de design-stijl opvallend en groot, de keukens hebben laden zonder handgrepen en de kasten zijn weggewerkt in de wanden.

Qua materialen is beton een goede keuze, tezamen met hoogwaardig plastic en microvezels. Natuurlijk heb je geen gewone kranen in je keuken en badkamer, maar laat je juist daar een mooi staaltje van design zien. Ook loop je warm voor high tec-apparatuur.

Stylingtips
• Probeer variatie aan te brengen in de structuur en de textuur van materialen en combineer mat met glans. Je krijgt dan een extra luxe uitstraling
• Vakkenkasten, strak en in wit bijvoorbeeld, kun je zelf samenstellen. Hiermee doe je je design-interieur absoluut een plezier. Bovendien kan je hier mooie objecten in tentoonstellen
• Hang zwart-wit foto’s zonder lijst op. Laat ze afdrukken op metaal, perspex of linnen
• Zorg voor inbouwspots door je hele huis


Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!