Chivasso

Het fascinerende aan de extravagante meubelstoffen en schitterende lijn gordijnstoffen van Chivasso zit ‘m in de contrasten die worden gecombineerd. Dit maakt een interieur spannend. De klassieke lijnen die worden gebruikt hebben een vernieuwende insteek. Er zijn speelse motieven zonder onnodige franjes en glamoureuze materialen met een subtiele afwerking. Het behang van Chivasso is prachtig te combineren met het fantasierijke textiel. Het weerspiegelt de karakters en thema’s van de bijpassende stoffencollecties.

Ondanks de Italiaans aandoende naam en uitstraling is dit vooruitstrevende textielhuis een Nederlands bedrijf. De collecties Chivasso, Carlucci di Chivasso en Easy worden over de hele wereld verkocht.
Twee keer per jaar zijn er nieuwe collecties waarin de nieuwste trends zijn verwerkt. Zo behoudt het altijd zijn eigentijdse, modieuze en veelzijdige karakter.
Bij het creëren van een jong en dynamisch interieur kan je kiezen uit het brede scala van spannende en luxe stoffen, waar kleuren en patronen elkaar ontmoeten. De metallics en dierenprints, de thema’s met hun eigenzinnige kleuren, met Chivasso weet je dat het je lukt warmte, kleur, persoonlijkheid en een verleidelijke sfeer te scheppen in je huis.


website