Elegant

Kernwoorden voor de elegante stijl zijn chique, verfijnd en stijlvol, met zachte materialen. Het is een stijl met een vrouwelijke touch zonder tuttig te zijn. Je combineert frivole en subtiele dessins in zachte en poederachtige tinten met elkaar en durft glans en mattinten te combineren, evenals bloemdessins en streeppatronen.Onze tips:
• Een vlinderplooi extra hoge band geeft een chique effect;
• Transparante breedtestrepen in gordijnen zorgen voor een schitterend lichtspel in uw kamer;
• Gebruik voor een extra luxe uitstraling jacquardstof, een stof waarin een motief is geweven. Door de samenstelling van verschillende garens ontstaat er een verfijnd en elegant dessin.

Stylingtips:
Voor de ‘final touch’..., een mooi elegant kleed met een bijpassende structuur en kleur(en) van Perletta Carpets. Ook de wollen poefjes van Perletta Carpets zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Style de poef af met een mooi dienblad en kaarsen.

Styling items:
Brocante accessoires, bloemen, fotolijstjes, kant, schalen met kaarsen, sidetable, poef, houten jaloezieën, schemerlamp met stoffen kap, glazen kroonluchter, vitrinekast, linnen beddengoed met een kanten rand of ruche, wollen kleed, gestoffeerde meubels.Stof op Maat, voor het ultieme thuisgevoel!